Не поспішайте обурюватися: Чому Чапкіса не згадали на "Танцях з зірками"

На прем'єрі нового сезону популярного танцювального шоу «Танці з зірками» не згадали ім'я покійного Григорія Чапкіса, який був постійним суддею на проєкті, передають Патріоти України.

Незмінний продюсер шоу Володимир Завадюк відповів на бурхливу реакцію глядачів, які обурені тим, що в першому ефірі не згадали легендарного хореографа, який помер 13 червня цього року.

Завадюк запевнив, що на шоу ще не раз згадають Григорія Чапкіса та його внесок у розвиток українського танцю. Григорію Чапкісу буде присвячений весь цей сезон. Також готується цілий ефір, присвячений його таланту.

Нагадаємо, у п'ятому сезоні шоу чотирнадцять пар почали боротьбу за володіння кубка переможця. За умовами проєкту перший ефір не покидає ні одна пара, хоча судді виставляють оцінки. Судити виступи пар будуть Влад Яма, Катерина Кухар та Макс Чмерковський.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...