Не поспішайте спускати воду в унітазі: Науковці виявили несподіваний симптом раку

До чинників розвитку раку відносяться зловживання алкоголем, зайва вага, генетична схильність і цукровий діабет.

Блідий колір калу може свідчити про розвиток раку печінки. Про цей несподіваний симптом йдеться в пам'ятці благодійної організації по боротьбі з онкологією імені Дугласа Макміллана, повідомляють Патріоти України із посиланням на Daily Express.

Серед інших ознак захворювання експерти виділили втрату апетиту, слабкість і нудоту, а також болі в правій частині живота, здуття і пожовтіння шкіри і білків очей. «Все це може бути викликано і іншими захворюваннями, але все ж необхідно звернутися до лікаря», - зазначили автори рекомендацій.
За їх словами, до чинників розвитку раку відносяться зловживання алкоголем, зайва вага, генетична схильність і цукровий діабет.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...