"Не потерять себя". Анатолію Васильєву зі "Сватів" - 73: Чому актор пішов від Зеленського і яким був у молодості (фото)

Актор Анатолій Васильєв, який зіграв Юрія Ковальова в серіалі "Свати", 6 листопада відзначає свій день народження. Йому виповнюється 73 роки. У зв'язку з цим журналісти вирішили нагадати, як виглядав Анатолій Васильєв у молодості та чому пішов з серіалу Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

Анатолій Васильєв народився 6 листопада 1946 року в Нижньому Тагілі. Він зіграв більш ніж у 50 фільмах. Найбільш відомі ролі – у фільмах "Екіпаж" і "Свати".

Анатолій Васильєв у фільмі "Екіпаж"

У "Сватах" Анатолій Васильєв грав дідуся Юрія Анатолійовича. Через конфлікт у знімальній групі авторам довелося позбутися персонажа – творці серіалу терміново переписали сюжет, в результаті чого дідусь помер від інфаркту.

За чутками, проблеми в стосунках у Анатолія Васильєва виникли саме з актором Федором Добронравовим.

Анатолій Васильєв у фільмі "Дамське танго"

Сам Анатолій Васильєв пізніше пояснив, чому все ж вирішив піти зі "Сватів". За його словами, після зміни режисера (перші сезони знімав Юрій Морозов, а потім його змінив режисер Андрій Яковлєв) серіал втратив будь-який сенс і інтерес. Самі ж актори перестали відчувати творчу свободу, яка дуже важлива в їх професії.

"Я пішов від того, що ми вже не мали права, як улюблені народом персонажі, по-справжньому покращувати наше кіно і робити з серіалу кіно", – пояснив Анатолій Васильєв виданню "Телепрограма".

Актор розповів, що Юрій Морозов дозволяв усім артистам серіалу "Свати" "прокачувати" своїх героїв, завдяки чому вони ставали більш живими й улюбленими для глядачів. Однак після приходу Яковлєва все змінилося – актори повинні були грати суворо за сценарієм. Щоб не втратити свою особистість, Анатолій Васильєв вирішив піти зі "Сватів".

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...