"Не повернули навіть тіло для поховання": Російські окупанти вбили друга футболіста збірної України

Півзахисник італійської "Спеції" та збірної України Віктор Коваленко втратив свого друга під час війни з Росією. Окупанти розстріляли його, коли той намагався виїхати автомобілем, передають Патріоти України.

"У мене залишилося фото друга. П'ять днів він переховувався в укритті, а потім спробував втекти. Він сів у машину разом із братом та дівчиною.

На першому ж блокпосту російські військові зупинили автомобіль і вбили двох чоловіків. Не повернули навіть тіла для поховання. Дівчину тримали три години, потім відпустили. Вона тікала з криками про допомогу", - сказав Коваленко в інтерв’ю Gazzetta dello Sport.

Зазначимо, що Коваленко народився в Херсоні. Зараз там під російською окупацією залишаються його батьки. У березні Віктор звернувся до мешканців свого рідного міста, закликавши зупинити "референдум" щодо створення "ХНР".

Відтермінована пенсія в Україні: Як збільшити розмір виплат і які нюанси треба знати

вівторок, 7 травень 2024, 6:22

За кожен рік роботи після строку виходу пенсія збільшується на 6%, тобто приблизно на 350 гривень на місяць, передають Патріоти України. . Як зазначили у ПФУ, кожна людина має право на вибір щодо отримання пенсії за віком. Вона може вирішити самостійн...

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...