Не повернув тарілку після гуляння Нового року: В Одесі чоловік зарізав товариша через дрібну сварку

В Одесі сталося вбивство через те, що один з чоловіків не повернув тарілку після свята. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги. Про це повідомили у поліції Одеської області, передають Патріоти України.

Правоохоронці з’ясували, що під час випадкової зустрічі зловмисник кілька разів ударив 42-річного чоловіка ножем у груди, коли між ними спалахнув конфлікт.

Правопорушника, який з місця скоєння злочину втік, оперативники затримали того ж вечора. Одесит розповів, що вони з померлим товаришували сім’ями і часто навідувались одне до одного в гості. Однак того вечора обидва були нетверезі і посварилися через дрібницю - посуд, який вбитий не повернув йому нібито після новорічної ночі.

Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. За умисне вбивство йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...