Не повернувся додому: На Рівненщині 17-річний хлопець кинувся під колеса поїзда та загинув на місці

У неділю ввечері, 23 січня, на залізничній станції Дубно на Рівненщині 17-річний хлопець кинувся на рейки перед локомотивом. Попри сигнали та екстрене гальмування машиніста, уникнути зіткнення не вдалося і підліток загинув на місці. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції на Рівненщині у Telegram-каналі. Слідчі негайно почали з'ясовувати причини трагедії та обставини, які спричинили суїцидальний вчинок, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, 17-річний дубенчанин жив із матір'ю, вітчимом та братом. У сім'ї був помітних конфліктів, з батьками в нього був цілком нормальний контакт. У професійному техучилищі, де він вважався студентом, про нього відгукуються із позитивною характеристикою.При молодому хлопцеві не було передсмертної записки. На свою останню в житті станцію він прийшов після недільної прогулянки з друзями, але пішов із компанії раніше за всіх – близько 17:30.

"Він стояв на сусідній колії, коли наш поїзд їхав повз станцію. Вже коли ми наближалися до нього, він різко стрибнув під колеса і впав", – поділився моторошними подробицями помічник машиніста швидкісного складу "Київ-Львів". Поліція порушила кримінальне провадження та продовжить розслідування трагічного інциденту.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...