Не працюють! У США хочуть заборонити продаж "Терафлю" та інших ліків через неефективність (список)

Лікарі в США вимагають зняти з продажу "Терафлю" та інші популярні ліки, які полегшують симптоми застуди через неефективність. Ппро це повідомляє газета The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

Як повідомляється, дослідження показали, що деякі з найбільш широко вживаних протинабрякових засобів не працюють. Саме це і спонукало лікарів і дослідників закликати до припинення продажів цих препаратів.

За даними видання, "Терафлю", "Бенадрил" й "Тайленол", які останнім часом приймають все більше людей, входять до переліку десятків безрецептурних таблеток, сиропів і рідин. У їх складі є інгредієнт під назвою фенілефрин для усунення закладеності носа. Інгредієнт виявився безпечним, однак чотири дослідження показали, що ліки не зменшують закладеність носа. Посилаючись на результати досліджень, лікарі та фармацевти заявили, що ці таблетки не повинні продаватися.

Нюанси нового закону: Коли і за який термін військовозобов’язані мають пройти ВЛК

понеділок, 20 травень 2024, 17:59

Чоловіки віком від 18 до 60 років, які раніше мали статус "обмежено придатний", повинні до 4 лютого 2025 року повторно пройти військово-лікарську комісію. Це передбачає новий закон про мобілізацію. Щоб пройти ВЛК, колишнім "обмежено придатним" та іншим...

Бережіть голови! Землю накриє чергова потужна магнітна буря

понеділок, 20 травень 2024, 17:30

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 20-22 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США. Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу —...