Не пробачив пропущених голів? У Бразилії поліціянт вистрілив у воротаря команди, що програла (фото, відео)

Керівництво команди "Греміо Анаполіс" назвало злочинною дію з боку поліціянта, який ніс відповідальність за безпеку і недоторканність людей на стадіоні, передають Патріоти України.

Керівництво бразильського клубу "Греміо Анаполіс" зі штату Гояс, що виступає у другому регіональному дивізіоні, висловилося з критикою на адресу охоронця стадіону, який навмисно стріляв по ногах воротаря команди гумовими кулями. Про це йдеться в публікації клубу в Instagram.

"Жахлива, неймовірна і злочинна дія людини, яка повинна дбати про безпеку і недоторканність людей, які перебували на стадіоні Жонаса Дуарте", — йдеться в пості клубного керівництва.

Випадок стався вже після матчу, в якому команда "Сентро Оесте" перемогла, 2:1. Щоб зупинити бійку, що розгорілася між футболістами двох команд на полі, втрутилася військова поліція.

Записи камер відеоспостереження показують, що офіцер військової поліції спрямовує рушницю в бік футболіста Рамона Соузи й потім стріляє в ногу. Поліціянт усе ще тримав ствол у напрямку воротаря, коли той, накульгуючи, відходив убік.

Медики команди надали допомогу потерпілому прямо на полі та потім відвезли в лікарню. На полі воротаря супроводжував лікар команди "Греміо Анаполіс" Дієго Бенто, який надавав першу допомогу в мобільному відділенні інтенсивної терапії.

"Після матчу в нашого голкіпера Рамона Соузу боягузливо вистрілили гумовою кулею", — йдеться в повідомленні, а стріляв поліціянт — співробітник Спеціалізованої поліційної компанії.

У військовій поліції підтвердили, що розпочато розслідування і запевнили, що не дивитимуться крізь пальці на перевищення повноважень із боку своїх співробітників.

Матч Другої ліги чемпіонату штату Гояс між "Греміо Анаполіс" і "Сентро Оесте" завершився перемогою гостей із рахунком 2:1. "Греміо Анаполіс" йде на 7-му рядку в турнірній таблиці, а команда "Сентро Оесте" (Середній Захід) посідає четверте місце.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...