Не продав землю забудовнику: З'явилося відео, як фермер збирає врожай серед ЖК

Польський фермер Міхал Мисловський став відомим після того, як в мережі з'явилося відео, на якому він на комбайні збирає урожай серед новобудов в Любліні. Про це повідомляє The Daily Mail,передають Патріоти України.

Фермер відмовився продавати свою землю забудовникам і продовжує її обробляти. За його словами, місцеві жителі з розумінням ставляться до нього, оскільки це його робота, а діти взагалі щасливі.

Після того як в мережу потрапило відео з його комбайном, воно стало вірусним. Користувачі мережі похвалили Мисловського за його позицію. Фермер розповів, що виконує сільськогосподарські роботи кілька разів на рік.

Відео набрало 86 тисяч переглядів на Reddit, при цьому один користувач зазначив, що купив би всю пшеницю у цього фермера. Як з'ясувалося, на фермера ніхто не скаржився. Вірніше, таких повідомлень не було. Про це розповіли в поліції.

У Любліні рілля складає майже 4 тисячі гектарів. При цьому площа всього міста становить 15 тисяч га, а фермерських господарств близько 2800. Тут найчастіше сіють озиму пшеницю, рідше - кукурудзу.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...