Не прогавте своє щастя на цілий рік: Британські експерти назвали єдину "правильну" дату для встановлення новорічної ялинки вдома

До Нового року залишається все менше днів, а тому багато хто вже починає замислюватися, коли ставити ялинку вдома. Найчастіше цю подію намагаються приурочити до дня Святого Миколая або просто встановлюють святкове дерево 1 грудня. Однак виявилося, що існує "правильний" день, і якщо ви поставите ялинку саме тоді, у вашому будинку запанує щастя. Якого дня потрібно ставити ялинку, розповідає британська Daily Express.

Коли купувати ялинку - ідеальна дата

Як виявилося, 1 грудня експерти вважають "не найкращим днем" для встановлення ялинки вдома. І якщо ви вже сильно хочете почати прикрашати квартиру, зачекайте ще декілька днів.

"Цього року ідеальний день припадає на 3 грудня. Тож це найкращий час, щоб розпочати святкування Різдва", - повідомляє видання.

На думку експертів, якщо ви встановите дерево саме цього дня, то залучите щастя. При цьому, як виявилося, є ще й "вдалі" дати для прибирання усіх прикрас.

Коли прибирати ялинку

На думку експертів, ялинку варто розряджати на дванадцятий день Різдва. Але й тут без суперечок не обходиться.

"Це не так просто, як здається, тому що точаться суперечки про те, коли насправді починаються дванадцять днів Різдва. Але якщо ви знімете прикраси приблизно 5 або 6 січня, все буде гаразд", - заявили експерти.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...