Не пропустять нікого: Уряд закриває пункт пропуску "Нові Яриловичі", який заблокували хасиди

Україна закриває пункт пропуску на кордоні з Білоруссю в Чернігівській області "Нові Яриловичі", де зібралися близько тисячі паломників-хасидів, щоб, попри обмеження, потрапити до нашої країни на святкування юдейського Нового року. Про це повідомив очільник МВС Арсен Аваков, передають Патріоти України.

Відповідне рішення ухвалив Кабінет міністрів України під час засідання 16 вересня. Аваков пояснив, що обмежувальні заходи впроваджені через поширення коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, пункт пропуску "Нові Яриловичі" заблоковано від 14 вересня. Там паломники-хасиди намагаються потрапити до України на святкування юдейського Нового року з території Білорусі. До Умані прибули понад 560 працівників поліції з 20 областей України, аби забезпечити порядок під час святкування Рош га-Шана.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...