Не пропустіть! Лікарка назвала симптоми, які вимагають термінового обстеження на рак

Терапевтка Сара Джарвіс перерахувала симптоми, які можуть вказувати на розвиток раку та потребують термінового обстеження. Її слова цитує таблоїд The Sun, передають Патріоти України.

За словами Джарвіс, потрібно терміново звернутися до лікаря, якщо у сечі чи калі з'явилася кров. Вона вказала, що ці ознаки можуть бути проявами раку сечового міхура чи кишківника.

Лікарка також додала, що не можна ігнорувати постійний біль у животі та хронічні порушення у роботі шлунково-кишкового тракту.

Ще однією частою ознакою злоякісного новоутворення Джарвіс назвала безпричинну втрату ваги. Вона уточнила, що особливо уважними треба бути літнім людям: якщо кілограми йдуть самі собою, без будь-яких зусиль, це однозначний привід піти до лікаря.

На закінчення терапевтка зазначила, що мало хто знає про необхідність обстежитися з появою болю в спині. За її словами, зазвичай цей симптом з'являється на пізніших стадіях раку, коли злоякісні клітини вражають кістки хребта або інші частини тіла та внутрішні органи.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...