Не пропустила жодного дня: 90-річна жінка пішла на пенсію після 74 років роботи (фото)

Американка пішла на пенсію у віці 90 років після дивовижних 74 років роботи. Про це повідомляє KLTV 7, передають Патріоти України.

За понад сім десятиліть роботи мешканка Техасу Мельба Мебейн жодного разу не захворіла і не пропустила жодного робочого дня. Вона працювала у відомому універмазі Dillard's. Жінка прийшла на роботу 1949 року, коли їй було 17 років. Спершу вона працювала ліфтеркою, а потім перейшла до відділу чоловічого одягу та косметики.

Вийшовши на пенсію, вона була нагороджена спеціальною нагородою Beyond Excellence від менеджера свого магазину Джеймса Саєнса.

Ще 25 років тому засновник універмагу Вільям Діллард казав Мебейн, що вона може залишатися на роботі стільки, скільки захоче, і їй не потрібно працювати в нічну чи недільну зміну. "І зробивши це для неї, це продовжило їй життя", - сказав син Мельби.

Навіть у свої 70 та 80 років Мебейн продовжувала працювати по 40 годин на тиждень. Вечірка з нагоди виходу на пенсію, на якій були присутні близькі родичі та колеги, була влаштована Діллардом. Він організував повітряні кулі, стрічки, музику та їжу.
На запитання, яку пораду вона може дати новим працівникам, які щойно починають працювати, Мебейн відповіла: "Приходьте на роботу. Ніколи не дивіться на це як зарплату. Залишайтеся там, де вас посадив Бог".
Вона планує провести свою пенсію, подорожуючи, куштуючи смачну їжу та відпочиваючи.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...