Не проскочить й миша: Відео "полювання" коптерів ЗСУ за терористами на Донбасі потрапило в мережу

У мережі показали відео з результатами роботи розвідувальних коптерів Збройних сил України. На них зафіксовано переміщення груп терористів позиціями, які чітко видно на кадрах аерозйомки, передають Патріоти України.

Їх оприлюднили на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Facebook, наголосивши, що на фронті зараз катастрофічно не вистачає малих безпілотних апаратів, які демонструють колосальну ефективність у боротьбі з ворогом.

"На відео – наочний приклад їхньої повсякденної роботи й, звісно, десяток російських найманців. Ці малі сучасні апарати дають унікальну можливість бачити ворога з висоти: ідеально розгледіти його позицію; побачити слабкі місця та озброєння; порахувати приблизну кількість особового складу окупантів", – зазначили волонтери.

Також вони нагадали, що свого часу подібні коптери змінили хід війни й продовжують допомагати українським захисникам викривати ворожі позиції. І тепер жодний підрозділ, включаючи "Альфу", ГУР, ССО, піхоту та розвідників, не уявляють своєї повсякденної служби без цих сучасних гаджетів, які називають технічним засобом розвідки.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...