Не проста людина: Стало відомо, кого застрелили в Чернівцях посеред білого дня (відео)

Низка джерел пов'язує це вбивство з боротьбою за ринки наркотиків у Чернівецькій області та за канали наркотрафіку та контрабанди сигарет з України до Євросоюзу.

У суботу, 4 квітня, на вулиці Воробкевича в Чернівцях невідомий завдав смертельного вогнепального поранення в живіт місцевому жителю. Патріоти України публікують ексклюзивне відео стрілянини.

Як чути в розмові, пригода сталася навпроти будинку №33 на вулиці Воробкевича. Видно, що постраждалого повантажили в автомобіль, що стояв поблизу, і відвезли.

За інформацією Цензор.НЕТ, розстріляно з автоматичної зброї прямо на вулиці Євгена Боршана, 1987 року народження. Його доставили в лікарню, але він отримав кулю в живіт і помер на операційному столі.

За неофіційними даними, Боршан був відомий в деяких колах на прізвисько Пача. Низка джерел пов'язує це вбивство з боротьбою за ринки наркотиків у Чернівецькій області та за канали наркотрафіку та контрабанди сигарет з України до Євросоюзу.

Джерело: Цензор.НЕТ

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...