Не просто шкода фігурі: Лікарі розповіли про смертельну небезпеку нічних перекусів

Нічні прийоми їжі можуть спровокувати розвиток серцево-судинних захворювань.

Лікарі пояснили, чим ще, крім шкоди для фігури, небезпечні нічні перекуси. Крім хвороб ротової порожнини, нічні перекуси можуть призвести до передчасного старіння, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Під час сну відбувається природне відновлення й оновлення клітин. Якщо ж організм витрачає всі сили на перетравлення вечері, ресурсів на поповнення енергії та омолодження не залишається.

"Існує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Через надлишок глюкози стоншуються стінки судин. Також нічні прийоми їжі можуть призвести до формування атеросклеротичних бляшок та тромбів", - йдеться у повідомленні. Ситна вечеря також впливає на якість сну. Не секрет, що після рясного прийому їжі заснути складніше. Та й сам сон переважно неспокійний, що однозначно впливає на настрій протягом всього наступного дня.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...