"Не прийду на ваші заходи поки тут це л...йно сидить": На Дніпропетровщині священик обізвав глядачів у залі (відео)

У Вільногірську Дніпропетровської області священник ПЦУ під час виступу обізвав усіх присутніх в залі. Відповідне відео опублікували на Facebook-сторінці "Банду геть", передають Патріоти України.

Священник був незадоволений тим, що деякі місцеві жителі ходять на службу в церкву УПЦ. Чоловік її священнослужителів назвав "попами-сепаратистами". "Що ти бороду мастити сюди прийшов?" - каже священник, ймовірно, до свого колеги з УПЦ.

Згодом у залі почали обурюватись, що священник не культурна людина. "Я вам скажу, що це за культура – це я переживаю за Україну, а ви тут ляскаєте цим всім "попам-сепаратистам". Ось це я вам правду кажу – ні на які заходи ваші не прийду, бо це ла*но тут сидить", – сказав він. У коментарях користувачі вражені побаченим та пишуть, що священник не може так поводитися.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...