"Не прийшов на шоу - х*й тобі, а не коментар": Відомий комік відреагував на рейд ТЦК після його виступу у Черкасах

Після концерту "Океану Ельзи" у Києві працівники ТЦК перевірили документи у глядачів стендап-шоу коміка Антона Тимошенка у Черкасах. До стендапера за коментарем звернулися шанувальники його гумору, ось тільки отримати його вони зможуть на наступному концерті, зазначають Патріоти України.

"Приходьте на шоу, написав вам смішну програму, посмієтеся. А в кінці ще й можливо зможете оновити свої дані. Також всі, хто просили мене дати коментар, я дам його на стендапі. Приходьте на стендап - будуть вам коментарі. Прийшов на стендап, купив квиток, задонатив - получив коментар. Не прийшов на стендап - х*й тобі, а не коментар", - відреагував Тимошенко у себе в Instagram-історіях.

У наступній "сторіз" комік нагадав, що військовим вхід на його стендап-шоу безкоштовний: "Можете зареєструватися, прийти на стендап, бути в приміщенні, бо нашо ото перед входом стоять".

Також стендап-артист опублікував афішу з розкладом своїх наступних концертів в рамках його всеукраїнського туру. І пообіцяв невдовзі анонсувати додаткові стендап-шоу у Києві та Львові.

Нагадаємо, співробітники територіального центру комплектування нагрянули на виступ Тимошенка у Черкаській філармонії, який відбувся 12 жовтня. Працівники ТЦК масово перевіряли документи у чоловіків, чим викликали невдоволення місцевих жителів, які заявляли, що Антон - "людина, яка збирає і передає мільйони на потреби ЗСУ".

Підводний скарб: Із затонулого в 1942-му році пароплава підняли срібла на 40 млн доларів (фото)

вівторок, 15 жовтень 2024, 22:06

Цінний вантаж круїзного лайнера, прозваного "індійським Титаніком", було таємно піднято з дна через 75 років після того, як його потопив японський підводний човен. Про це пише The Sun, передають Патріоти України. 20 листопада 1942 року пароплав SS Tila...

Тварина раніше завжди була спокійною: Корова затоптала на смерть дівчину, яка хотіла її сфотографувати

вівторок, 15 жовтень 2024, 21:35

В Англії 29-річну дівчину на смерть затоптала корова, повідомляють Патріоти України. Ребекка Морріс вигулювала свого песика в полі, і надіслала своїй мамі фото з підписом "корови". . Коли вона не відповіла на подальші текстові повідомлення, батьки пішл...