Не Путін, не Цзіньпін і не Барбі: Журнал Time обрав людину 2023 року

Американський щотижневий журнал Time оголосив Людину року 2023.

Нею стала 33-річна американська співачка, володарка 10 нагород Grammy Тейлор Свіфт.

ЙКантрі-зірка перемогла таких світових лідерів, як Володимир Путін і Сі Цзіньпін, які потрапили до шортліста видання. Також звання Людини року могла отримати лялька Барбі і король Черльз ІІІ.

"Досягнення Свіфт як митця настільки величезні, що перераховувати їх здається майже недоречним. Як попзірка вона сидить у рідкісній компанії поруч з Елвісом Преслі, Майклом Джексоном і Мадонною; як авторку пісень її порівнювали з Бобом Діланом, Полом Маккартні та Джоні Мітчеллом. Як бізнеследі вона побудувала імперію вартістю, за деякими оцінками, понад 1 мільярд доларів", - пише Time.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...