"Не раджу навіть заговорювати до мене": Даніель Салем, який служить у ЗСУ, пригрозив Потапу і Ямі

Колишній телеведучий і ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем, який раніше ділився кадрами своєї небезпечної роботи, висловився про Потапа та Влада Яму, які в період великої війни живуть і безперешкодно працюють за кордоном. В інтерв'ю "ТУР Зірками" військовий заявив, що якщо одного разу зустріне цих артистів в Україні, то не потисне їм руку, передають Патріоти України.

Також Салем порадив Потапу і Ямі не починати з ним розмову, якщо вони випадково десь перетнуться. "Не потисну руку 100%, а якщо спробують зі мною заговорити - я їм не раджу", - заявив Салем. На запитання журналістки, що Даніель зробить у такому разі, він із посмішкою сказав "не знаю".

Військовослужбовець додав, що негативно ставиться саме до цих двох артистів, до інших чоловіків, які виїхали з України під час повномасштабного вторгнення, він не має претензій. "У мене є друзі, які поїхали. Ну, поїхали і поїхали. По-перше, ми не знаємо історію кожної людини, чесно. Я проти, щоб українці говорили погано про українців взагалі, - зізнався він. - Якщо ви кажете про Потапа, для мене це дивна історія, тому я відреагував так. Конкретно на ім'я. А якщо ми говоримо про інших пацанів, і якщо вони поїхали, напевно, так краще. Нехай не заважають".

Нардеп побив людину в центрі Києва (відео)

четвер, 12 вересень 2024, 22:02

Увечері в четвер, 12 вересня, до поліції Києва надійшло повідомлення від чоловіка про побиття у центрі столиці. Потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат України. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції, передають Патріоти України. ...

Батьки відбудуться штрафом: В одній зі шкіл Києва старші учні знущались із 11-річного хлопчика та знімали відео

четвер, 12 вересень 2024, 21:42

На відео – у приміщенні вбиральні школи школярі зі сміхом спостерігають за тим, як молодший учень, тримаючи в руках невеликий шматок паперу, прибирає туалет. У поліції Києва повідомили, що їм вдалося встановити навчальний заклад, в якому трапився інцид...