Не рятує навіть "Алея слави": В Україні знов плюндрують пам'ятники бійцям АТО (фото)

В ніч на 1 серпня на кладовищі по вулиці Чехова у місті Новограді-Волинському невідомі розбили 6 пам’ятників на могилах.

На Житомирщині у місті Новограді-Волинському невідомі зловмисники розбили пам'ятники на могилах загиблих воїнів АТО на «Алеї слави» на міському кладовищі, передають Патріоти України.

Як повідомили у відділі інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради, в ніч на 1 серпня на кладовищі по вулиці Чехова у місті Новограді-Волинському на «Алеї слави» невідомі розбили 6 пам’ятників на могилах, 4 з яких – на місці поховання загиблих учасників АТО. Вандали пошкодили могили, поваливши та розбивши гранітні плити. З цього приводу керівництво комунального підприємства «Новоград-Волинськжитлосервіс» вже звернулося до правоохоронців. Зараз територію кладовища обстежують на предмет інших випадків вандалізму.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...