Не робіть так! Залишені в авто окуляри виклали пожежу - машина повністю згоріла

У Великій Британії згорів автомобіль через сонцезахисні окуляри, залишені на панелі. Інцидент стався в Натхолі в суботу, 27 травня.Відповідне фото опублікувала пожежно-рятувальна служба Ноттінгемшира у Твіттері, передають Патріоти України.

Рятувальники попередили водіїв, що потрібно бути обережними з тим, які предмети залишати в розпечених машинах, оскільки скоро розпочинається спекотне літо.

"Сонце було сильним, але будьте обережні, це може спричинити пожежу. Раніше ми брали участь у пожежі через сонячні окуляри, залишені на панелі приладів. Переконайтеся, що ви тримаєте об'єкти, які відображають подалі від прямих сонячних променів", - йдеться у повідомленні.

Багато людей були приголомшені, побачивши збитки від такого стандартного повсякденного предмета:

  • Ніколи не знав цього! Дякую
  • Спасибі за корисну інформацію
  • Ого! Хто б міг подумати

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...