Не російські олігархи: Хто насправді купив готель "Дніпро"

"Дніпро" купили українські айтішники для великого кіберспортивного проєкту.

Київський готель "Дніпро" купили співзасновник кіберкоманди NAVI Олександр Кохановський разом із партнерами. На місці готелю планується зробити великий кіберспортивний проєкт. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Судячи з поточного інформаційного фону я відчуваю гостру необхідність порозумітися. Перемогу в аукціоні за готель "Дніпро" здобули не російські олігархи, а українські айтішники", – пише Кохановський.

"Дніпро" купили українські айтішники

За його словами, кілька років тому він разом із партнерами задумали великий інфраструктурний кіберспортивний проєкт. Проєкт повинен був стартувати з будівництва арени, але партнери змінили свої плани, побачивши можливість приватизації готелю "Дніпро".

"Ми перетворимо його на перший готель у світі, повністю підготовлений для кіберспортивних івентів. Він буде передбачати не тільки атрибути топового готелю (ресторани, бари, SPA-зони, і фітнес-центри), а й унікальні кіберспортивні елементи: тренувальні зони, кіберспортивну сцену, спеціальні номери для професійних гравців, а також найкращий у світі players 'lounge", – йдеться в повідомленні.

Названо нових власників "Дніпра"

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...