Не розгубилася: У Києві 18-річна дівчина затримала злодія, який пограбував її посеред вулиці (фото)

У Києві на вулиці Академіка Корольова 21-річний злодій намагався пограбувати 18-річну дівчину. Він штовхнув її на землю та вкрав телефон і навушники. Про це повідомляє поліція Києва, передають Патріоти України.

На 18-річну дівчину на вулиці напав чоловік, який повалив її на землю та вихопив мобільний телефон і навушники. Дівчина ж не розгубилась та застосувала газовий балончик. Після того, як чоловік кинувся тікати, потерпіла побігла за ним, кричачи про допомогу. Це почув випадковий перехожий, який допоміг дівчині затримати грабіжника та утримувати до приїзду поліції.

Особу нападника уже встановили. Це - 21-річний житель Києва. Поліція відкрила провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Молодику загрожує до 6 років позбавлення волі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...