"Не розкіш, а засіб для пересування": Українка розповіла, як здати на права в Канаді (фото)

Киянка Євгенія Кокорева переїхала в Торонто у Канаді. Працює у компанії по підбору персоналу. Каже, що обходитись без машини досить складно. Тому тут кожен має авто, передають Патріоти України.

"Перші півтора року в нас не було машини, я плакала. Велике місто й не дуже зручне сполучення. Щоб доїхати з центру в спальний район, треба скористатися двома автобусами й метро. Хоча транспорт чистий і дешевий, але на такі пересадки йде багато часу. Машина тут не розкіш, а засіб для пересування", - каже Євгенія.

За тисячу доларів можна купити потримане авто. Якщо не купуєш, можна брати авто в лізинг за 113 доларів. Є сервіси, де за 380 доларів на місяць можна взяти авто зі страховкою. Тут усе є, щоб ти мав автомобіль. І ніхто не заморочується, на чому їздиш. Лише китайці катаються на "Мазераті".

"Але дорогі страховки. Вони залежать від вміння їздити та прав. Перша для дівчини коштувала 240 доларів. Мала українські права, тому перескласти на канадські виявилося просто. Достатньо було здати теорію і практику. Якщо прав немає взагалі, то отримати їх складно. Це може зайняти до двох років і коштуватиме дорого. Перші права одержуєш для новачка і доведеться ще дорожче платити страховку", - каже українка.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...