Не розслабляйтеся! Після нетривалого потепління погода в Україні зіпсується - прогноз синоптика

У п'ятницю, 3 березня, в більшості областей України переважатиме суха погода, хіба ввечері у Сумській області ймовірний невеликий мокрий сніг. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Температура повітря залишається без особливих змін : вночі 0...-4 градуси морозу. "Протягом дня п'ятниці очікується +3...+7 градусів, у південній частині та на Закарпатті +6...+9 градусів", - йдеться у прогнозі Діденко.

У Києві 3 березня опадів не очікується, буде сонячно, температура вдень сягатиме +5 градусів. У суботу, 4 березня, буде штормовий вітер, а в неділю взагалі ймовірний дощ.

"У суботу посилиться вітер. У неділю дещо похолоднішає. У більшості областей України суттєві опади - навряд, лише у північних областях можливий невеликий дощ та мокрий сніг", - додала синоптик.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...