"Не розумію, чому отримав стільки хейту": Відомий український телеведучий розповів, як виїжджає за кордон під час війни

Український телеведучий В'ячеслав Соломка зізнався, як йому вдається виїжджати за кордон під час війни. 36-річний чоловік зазначив, що не порушив закон, коли поїхав нещодавно до Іспанії на відпочинок та роботу. За словами Соломки, він має певні медичні діагнози, які роблять його непридатним для військової служби, передають Патріоти України.

"Я стільки отримав хейту з цього приводу й не зрозуміло чого. Виїхав я абсолютно легально. Ні в кого нічого не вкрав. Вибачте, не буду розкривати свою медичну книжку, тому що це медична таємниця. Але, є причини, на жаль, які дають мені можливість виїздити за кордон. Я там працював. У нас була низка благодійних заходів для українців, які проживають в Іспанії. Ми зібрали гроші на декілька автівок. Точніше, я спершу їхав туди відпочивати до моїх друзів. Вони дізналися, що я їду й мене запросили. Запитали, чи зможу їм провести захід, і я погодився. Відпочив і попрацював, але нічого не заробив", - відповів Соломка в програмі "Тур Зірками".

Телеведучий також додав, що не бачить нічого поганого в тому, що виїхав з України під час війни і не відчуває провини. "Що аморального в тому, що людина з'їздила за кордон і повернулася? Мабуть, якщо б мені було некомфортно, я б не виїздив", - наголосив він.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...