Не самогубство: На Дніпропетровщині школярка розбилася на смерть, випавши з 9 поверху

Питання безпеки на цьому довгобуді неодноразово порушувалося місцевими активістами.
Прогулянка у недобудові виявилася для дівчаток фатальною. Ілюстрація: соцмережі.

В Жовтих Водах Дніпропетровської області ввечері 16 червня 15-річна школярка розбилася на смерть, випавши з 9 поверху недобудови, яку місцеві називають «моноліткою». Як повідомляє у Facebook користувач мережі Ольга Байдак, ще одна дівчинка, яка теж випала, перебуває у важкому стані в лікарні, передають Патріоти України.

“Вчора ввечері на недобудованій монолітці сталася трагедія в результаті якої загинула дівчинка, а друга на межі життя. З жахом уявляю, як пережили батьки цю ніч. Мої співчуття”, – написала Байдак. Інформацію підтвердила у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області. «Дві 9-класниці 2004 року народження впали з 9 поверху на 5. Одна дівчинка загинула на місці, друга у тяжкому стані госпіталізована», - повідомила начальник відділі комунікації Ганна Старчевська. За даними жовтоводських інтернет-ресурсів, це не перша трагедія на недобудові. Питання безпеки на цьому довгобуді неодноразово порушувалося місцевими активістами. Входи в приміщення заварювались та закладались цеглою, але це не зупиняє частину підлітків, які проводять там свій вільний час.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...