Не самогубство: У розслідуванні загибелі Дмитра Тимчука - несподіваний поворот

Правоохоронні органи засекретили хід розслідування про смерть депутата Верховної Ради.

Дмитро Тимчук. Фото: Главред.

Дмитро Тимчук, народний депутат України, загинув 19 червня в стінах своєї квартири за дивних обставин. У розслідуванні справи про смерть журналіста з'явився новий несподіваний поворот. Правоохоронні органи засекретили хід розслідування про смерть депутата Верховної Ради і тепер розглядається версія про умисне вбивство, повідомляють Патріоти України.

"За інформацією, наданою Головним слідчим управлінням (ГСУ) Національної поліції, справа розслідується за ч. 1 ст. 15 (умисне вбивство) Кримінального кодексу і не перекваліфіковувалася", - повідомили правоохоронці.

В даний момент досудове розслідування триває. Нацполіція роз'яснила, що відповідно до ч. 1 ст. 222 Кримінально-процесуального кодексу відомості досудового розслідування тримаються в таємниці, через те, що їх можна розголошувати лише з письмового дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, якщо вони вважатимуть це за потрібне.

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...