"Не*** шастать": Російській ведучій новин заборонили в’їзд в Україну (фото, відео)

Ведучій новин російського телеканалу "РБК" на три роки заборонили в'їзд до України. Як зазначила Державна прикордонна служба, до такої заборони вдалися через незаконне відвідування окупованого Криму, передають Патріоти України.

Порушницю виявили вчора, 29 листопада, у пункті пропуску "Могилів-Подільський" на Вінничині. 39-річна громадянка Молдови Їхала автобусом на в’їзд в Україну та планувала транзитом проїхати до Росії.

Під час паспортного контролю спрацювала база даних прикордонного відомства, адже до цієї спроби перетнути кордон співробітники ДПСУ вже мали попередню інформацію про незаконні подорожі жінки в окупований Крим.

Для з’ясування всіх обставин провели додаткову перевірку. Як удалося встановити, порушниця працює ведучою новин на російському телеканалі "РБК", а до цього – на низці інших каналів.

Влітку 2018 року російська ведуча, порушуючи порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, відвідувала український півострів. На нього вона потрапляла з території РФ.За такі дії прикордонники відмовили іноземці в перетинанні кордону й на три роки заборонили в’їзд в Україну. Відтак повернули її у зворотному напрямку.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...