"Не*** шастать": Шрі-Ланка масово скасовує візи для втікачів із Росії - повинні виїхати в найближчі тижні

Уряд Шрі-Ланки повідомив сотням тисяч росіян, що не надаватиме подальших подовжень віз, тому вони повинні виїхати в найближчі два тижні, передають Патріоти України.

Згідно з офіційними даними, за останні два роки після початку війни на Шрі-Ланці побували трохи понад 288 000 росіян. Генеральний комісар з імміграції заявив, що "уряд не надає подальших подовжень віз", оскільки "ситуація з польотами нормалізувалася". Однак офіс президента Раніла Вікремесінге наказав розслідувати повідомлення до міністерства туризму, очевидно, намагаючись запобігти дипломатичній напруженості.

Занепокоєння в жителів країни викликають росіяни, які залишаються на острові протягом тривалого періоду часу і навіть відкривають власні бари, ресторани та нічні клуби, а також надають послуги з оренди транспортних засобів.

Міністр туризму Харін Фернандо заявив, що міністерство отримує скарги на деяких російських туристів, які ведуть незареєстрований і незаконний бізнес у південній частині країни. Місцеві жителі нарікають, що російські компанії ведуть політику "лише для білих", яка суворо забороняє працевлаштування шріланкійців.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...