Не щастить, так не щастить: Британський велогонщик втратив перемогу, впавши за 50 метрів до фінішу (відео)

Британський велогонщик Герайнт Томас несподівано втратив перемогу на четвертому етапі Туру Романдії через падіння за 50 метрів до фінішу, передають Патріоти України.

На вирішальному відрізку траси він вів боротьбу за перше місце з Майклом Вудсом, втратив рівновагу й опинився на асфальті. Поки спортсмен з Уельсу піднімався на ноги, його обігнав ще один суперник, що відсунуло Томаса на третю позицію.

"Я спробував переключити передачу, але не відчував рук, тому вони зісковзнули з керма. Це дуже засмучує, оскільки я не втратив би друге місце, якби залишив все як є", – цитує слова британця видання cyclingnews.com.

Незважаючи на цю невдачу, Томас добре провів п'ятий етап змагань, який відбувся в неділю, 2 травня, і став переможцем Тура Романдії-2021. Він фінішував на третій позиції, а його головний конкурент – Вудс – закінчив гонку 28-м. У загальному заліку представник Уельсу випередив найближчого переслідувача на 28 секунд.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...