Не шкодують нікого: Російські окупанти на Херсонщині зґвалтували 16-річну вагітну дівчину та 78-річну жінку

Російські окупанти, не здатні повноцінно воювати проти українських військових, продовжують тероризувати мирне населення. Після звільнення від загарбників територій, які вони тимчасово займали, спливає інформація про звірства росіян, зокрема про зґвалтування жінок та дівчат різного віку, передають Патріоти України.

На Херсонщині жертвою насильства з боку окупантів стала вагітна 16-річна місцева жителька. Про це на брифінгу повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Крім того, в одному із вже звільнених ЗСУ сіл на Інгулецькому напрямку російські солдати зґвалтували 78-річну жінку. "Це те, чому ніколи не буде прощення", – заявив Вілкул.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...