"Не шукайте глибини там, де пробите дно": Український військовий різко висловився про СЗЧ Гнезділова

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко прокоментував заяву військовослужбовця 56-ї окремої мотопіхотної бригади Сергія Гнезділова про самовільне залишення служби. Свою думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Не шукайте глибини там, де пробите дно - по-перше. І, по-друге, - яку мету переслідує насправді ця особа - дійсно, не захисту прав. Мета - привернути до себе увагу, думаю, скоро вилізе якийсь політпроєкт із назвою "сильні, незламні…" або ще щось і піде-поїде. Потім з'явиться фонд підтримки захисту. Тобто це людина, яка на негативі, користуючись складною ситуацією, почала розкручувати свою тему. Не будучи не те, що на полі бою, не будучи на лінії фронту вже дуже довго. Людина, яка належить до лівих організацій, навіть комуністично лівих. Тобто ми знаємо, хто ці організації у свій час фінансував і фінансує. Так відбувається проникнення у Збройні сили різних структур. Ворог не спить, хоча це вже досить стара тема. Але чому він цим зміг зловживати - мабуть, тому, що ряд наших українських законодавців, депутатів дуже мусолили цю тему, і навіть протягували через Верховну Раду зміни, власне, щодо пом’якшення відповідальності тих, хто самовільно кидає своїх побратимів, кидає свої частини, тікає із фронту чи навіть просто відмовляється виконувати військові обов’язки. От ми маємо першу пташку, перший результат, до чого можуть призвести політичні ігрища", - вважає він.

Військовий вважає, що це могла бути спланована кампанія.

"Ми не знаємо реальної, суспільної підтримки цієї заяви, те, що ми бачили в медіа, те, що відбулася така розкрутка, зокрема, в соціальних мережах, через ботів, у Telegram-каналах. Видається, що це була добре спланована, підготовлена кампанія для того, щоб набути інформаційного розголосу. Але ж на вулиці протестів немає. Ми завжди знаємо, що реально протест відображається на вулиці, де люди свідомо починають діяти, якщо це дійсно наболіле. Цього немає", - додав Іван Тимочко.

Може постраждати телевізор, холодильник та бойлер: Як підготувати техніку до відключень світла

субота, 28 вересень 2024, 0:10

Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...

"Не шукайте глибини там, де пробите дно": Український військовий різко висловився про СЗЧ Гнезділова

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:55

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко прокоментував заяву військовослужбовця 56-ї окремої мотопіхотної бригади Сергія Гнезділова про самовільне залишення служби. Свою думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. ...