"Не шукайте мене в церкві": Зеленський дивно відповів на зауваження бійця ЗСУ

Переможець виборів президента України Володимир Зеленський гостро відповів на зауваження бійця ЗСУ й ветерана АТО Володимира Скакуна. Воно стосувалося того, що майбутній глава держави не був помічений на урочистих богослужіннях в ніч Великодня. Суперечка між ними зав'язалася у Facebook. Скріншот цієї сварки опублікував правозахисник Сергій Наумович, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, боєць ЗСУ Скакун написав в коментарях під одним з постів Зеленського докір, адресований йому: "Щось не бачив його в церкві. Знову команда все за нього зробить". Однак Зеленський припинив обурення опонента і зухвало відповів йому. "Не шукайте мене в церкві. Шукайте Бога", — написав новоспечений політик.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...