"Не сказав нічого поганого": Панін пояснив, чому назвав росіян "злобними виродками"

Актор заявив, що, ймовірно, хвилю гніву на його адресу здійняли саме ті "злобні виродки", про яких він раніше висловлювався, бо їх це зачепило.

Олексій Панін. Фото: politeka.net.

Скандальний актор Олексій Панін, який раніше назвав росіян "упирями і злобними виродками", пояснив своє різке висловлювання, передають Патріоти України.

Панін зазначив, що не вважає, що сказав щось погане. Більше того, його дивує те, наскільки байдужими бувають люди до бід інших, при цьому "виливати бруд" на сторонніх в мережі вони не соромляться. Про це пише "Комсомольская правда".

"Таке відчуття, що люди сидять у підвалі. Зграя озлоблених собак, яким хочеться облити небіжчиків, мене, Волочкову, Джигурду, Башарова брудом. Таке враження, що психлікарню випустили на прогулянку. Я цілодобово намагаюся підняти народ, щоб зібрати гроші для дівчинки з пороком серця, але пресі на це плювати. Та щойно Олексій Панін написав щось скандальне, присоромив недоумкуватих, злобних коментаторів, відразу мені дзвонять журналісти", — висловився актор.

Також він зазначив, що, ймовірно, хвилю гніву на його адресу здійняли саме ті "злобні виродки", про яких він раніше висловлювався, бо їх це зачепило. "Що я поганого сказав? Кого я образив? Тут навіть коментувати нема чого. Мабуть, злобним виродкам неприємні мої слова", — підсумував він.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...