Не слухайте страшилки: Комаровський зруйнував популярний міф про поганий зір (відео)

Лікар Євген Комаровський розповів, чи шкідливо для зору малюка носити бейсболки, які захищають від сонця або ж варто на літо обрати інший варіант головного убору, повідомляють Патріоти України.

Євген Комаровський, який раніше зруйнував міф про газовану воду, порадив батькам не слухати страшилки і сміливо одягати дітям бейсболки, оскільки козирок на них відмінно захищає від надмірного ультрафіолетового випромінювання.

Єдиний мінус такого головного убору, за словами педіатра, це те, що бейсболка не в змозі повністю захистити шию малюка від сонця. Тому, якщо ви віддаєте перевагу бейсболки, потрібно подбати про захист відкритих частин тіла дитини. Для цього можна скористатися сонцезахисним кремом або вибрати більш закритий одяг.

Як альтернативу бейсболці, Євген Комаровський, запропонував капелюх з великими полями. Але до погіршення зору, на думку педіатра, бейсболка не має ніякого відношення. "Вам подобаються бейсболки? Носіть на здоров'я. Не слухайте ці страшилки", - заявляє Комаровський.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...