Не сподобалась наречена? Собака з'їв паспорт господаря перед весіллям (відео)

У Бостоні, США, собака з'їв паспорт господаря за тиждень до його весілля. Про це повідомляє WCVB, передають Патріоти України.

Донато Фраттаролі та його наречена Магда Мазрі вирушили до мерії, щоб заповнити форму про намір одружитися напередодні запланованого на 31 серпня весілля в Італії.

За декілька годин вони повернулися додому і виявили, що їхній собака Чикі зжував паспорт Донато, а до їхнього рейсу залишалося трохи більше тижня. "Наш дуже милий 1,5-річний золотистий ретривер вирішив, що, можливо, не хоче, щоб ми виїжджали, щоб одружитися. Тому вона застрибнула на стіл і вирішила, що мій паспорт — це нова іграшка, з якою можна погратися", — сказав Фраттаролі.

Наречені хутко звернулися за допомогою до конгресмена та сенатора. Вони пообіцяли прискорити процес. У результаті, чоловікові вдалося записатися на екстрену зустріч у Бостонському паспортному управлінні.

"Наближається найважливіший день у моєму житті, і я маю бути готовим до нього. Це майже як виправдання "собака з'їла мою домашню роботу", але з трохи більшими наслідками", - сказав він. І от, у понеділок, 21 серпня, чоловік отримав новий документ. Тож, італійському весіллю таки бути.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...