Не сподобалось, що біля його будинку: На Рівненщині чоловік навмисне зніс трактором блокпости (фото)

На Рівненщині 34-річний житель Старого Села зніс трактором два оборонних укріплення, адже йому не сподобалось, що їх облаштували біля його господарства. Інцидент стався у четвер, 23 січня. Про це повідомили у поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

Повідомлення про вчинене правопорушення надійшло до поліції від командира добровольчого формування територіальної громади, члени якої двома днями раніше облаштовували стаціонарні вогневі позиції на вулицях І. Франка та Б. Хмельницького.

Поліцейські з’ясували, що оборонні укріплення встановлювала Старосільська громада на виконання наказу Рівненської ОВА та рішення ради оборони області відповідно до плану-схеми охорони та оборони населеного пункту Старе Село.

"Виявилося, що чоловікові, який проживає поруч, не сподобалося таке сусідство, бо фортифікаційні споруди розташовані близько біля його господарства, заважають виїзду із подвір’я та непотрібні взагалі. Тому 34-річний житель Старого Села скинув бетонні блоки та мішки із піском за допомогою свого трактора", - йдеться у повідомленні.

За вчинені хуліганські дії чоловікові повідомили про підозру за частиною 1 статті 296 КК України. Справу скерували на розгляд суду. За скоєне йому загрожує 17 тис. грн штрафу.

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...

Важливий крок: У Міноборони розповіли, чи запрацює 18 травня е-кабінет для оновлення військових даних

субота, 18 травень 2024, 8:24

Електронний кабінет військовозобов'язаного запрацює 18 травня, коли новий закон про мобілізацію офіційно набере чинності. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна в ефірі "Радіо Свобода". Він підтвер...