"Не стало мого кращого друга": Святослав Вакарчук з болем відреагував на смерть батька

Іван Олександрович Вакарчук помер в 73 роки. Він був фізиком, політиком і громадським діячем, міністром освіти і науки України (2007-2010 роки).

Святослав Вакарчук. Фото: ТСН.

Відомий співак Святослав Вакарчук емоційно відреагував на смерть свого батька Івана Вакарчука, якого не стало в суботу, 4 квітня. Своєю скорботою він поділився на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Сьогодні не стало мого кращого друга ... Людини, яка відчувала, розуміла, і знала мене краще, ніж будь-хто на цій землі ... Не стало люблячого чоловіка і батька, і діда .. Людини, яка створила міцну і люблячу сім'ю", - написав він.

Він також зазначив, що в один мить не стало справжнього патріота, легендарного вченого і справжнього вчителя. "Спасибі, тато ... люблю тебе, і завжди буду любити ... З Богом ...", - додав Вакарчук.

Нагадаємо, Іван Олександрович Вакарчук помер в 73 роки (народився 6 березня 1947 року). Був фізиком, політиком і громадським діячем, міністром освіти і науки України (2007-2010 роки).

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...