"Не стало одного з найкращих синів своєї землі. Йому було лише 28": На Донбасі російський снайпер убив бійця з Волині (фото)

На Донбасі 3 жовтня російський снайпер вбив українського бійця Юрія Тишика, уродженця села Мизове Старовижівського району Волинської області. Про це повідомляє "Волинська правда" з посиланням на побратима загиблого Андрія Демчука, передають Патріоти України.

"Настрою ноль….галіма війна….Забили сукі мого побратима і друга Юрка", – написав він на своїй сторінці. Повідомляється, що 28-річний Тишик служив у 14 ОМБр. 3 жовтня він стояв на блокпосту, де у нього поцілив снайпер.

"Юрій загинув. Не стало одного з найкращих синів своєї землі. Йому було лише 28 і назавжди залишиться. Спочивай із миром, брате… Командування та особовий склад військової частини висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого. Перебуваємо в скорботі разом із вами…", – йдеться у дописі 14 ОМБр.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...