Не стало зірки культового серіалу "Твін Пікс"

На 73-му році житті не стало відомого американського актора Волтера Олькевича, який зіграв канадського злочинця Жака Рено в серіалі "Твін Пікс". Він помер в своєму будинку в Резеді в Лос-Анджелесі у вівторок, 6 квітня, зазначають Патріоти України.

Про трагічну новину виданню The Hollywood Reporter повідомив син актора сценарист Зак Олькевич. Знаменитість протягом 20 довгих років боровся з проблемами, пов'язаними зі здоров'ям, а також переніс безліч операцій на коліні. Це стало причиною того, що Волтер змушений був робити тривалі паузи в акторській кар'єрі.

Помер актор Волтер Олькевич

Олькевич народився в 1948 році в штаті Нью-Джерсі. Дебютну роль він отримав в 1979 році, зігравши у фільмі Стівена Спілберга "1941". Всього ж за свою кар'єру зірка знявся в майже сотні серіалів.

Але найбільшу популярність йому принесла роль бармена-сутенера Жака Рено в серіалі "Твін Пікс". Режисером картини був Девід Лінч.

Також з 1993 по 1996 роки актор знімався у відомому американському телесеріалі "Грейс у вогні", в якому розповідається про життя самотньої жінки.

Волтер Олькевич в фільмі "Чарівники і воїни".


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...