"Не стареют душой ветераны" подіумних війн: Секс-ідол 1990-х Клаудія Шиффер знялась у новій фотосесії

Клаудія Шиффер розповіла про родину, свою теперішню роботу, про ставлення до старіння і часу. Ззгадала початок кар'єри і знялася у фотосесії для глянцю

48-річну Клаудію Шиффер наразі нечасто побачиш в світських хроніках. При цьому німецька топ-модель - завжди бажана гостя будь-якої червоної доріжки. На відсутність цікавих проектів секс-символ 1990-х теж не скаржиться: навесні німкеня знялася в новій рекламі годин Chanel J12, продовжує співпрацювати з французьким брендом Ba&sh ... Однак на першому місці у Клаудії - сім'я. Разом з чоловіком, британським кінорежисером і продюсером Меттью Воном, вона виховує 16-річного Каспара, 14-річну Клементину і 9-річну Козиму.

Про своє сьогодення, сім'ю та скарби гардеропу Клаудія Шиффер поговорила з Madame Figaro, зазначають Патріоти України.

Про свій стиль

Мій повсякденний одяг - це джинси з кашеміровим светром або блузою плюс красиві аксесуари ... Мені подобаються блузки з вишивкою, які ідеально виглядають з потертими джинсами. Одяг повинен відповідати моєму способу життя і бути моїм союзником. Наприклад, протягом дня мені потрібно відвезти дітей в школу, побувати на діловій зустрічі і повечеряти з друзями.

Про свій гардероб

У мене дійсно багатий гардероб, який поступово наповнювався протягом останніх 30 років. Я зберегла всі ці речі в надії, що коли-небудь вони стануть в нагоді моїм дочкам. Тепер цей особистий архів служить мені джерелом натхнення. Мені подобається іноді діставати свої скарби. Крім того, іноді вони стають актуальними. Минулої зими куртки і сумки таким чином знову знадобилися мені.

Про ставлення до старіння і часу

Я відчуваю, що час прискорюється рік від року, але вмію бути тут і зараз. Мені пощастило займатися улюбленою справою, мати можливість вибирати проекти, які важливі для мене, а також присвячувати максимум часу своїй родині. Коли з'являються діти, час стає вашим другом, тому що немає нічого кращого, ніж бачити, як вони ростуть.

Про Карла Лагерфельда

Карл Лагерфельд був чарівником, який перетворив сором'язливу німецьку дівчину, якою я була, в топ-модель. Він навчив мене моді, стилю і пояснив правила виживання в модному середовищі. Для моди він зробив те, що зробив Енді Уорхол для мистецтва. Лагерфельд був єдиним дизайнером, здатним зробити чорний і білий кольори барвистими.

Про свою роботу сьогодні

Дуже ціную все, що є у мене зараз. Я вибираю проекти. У мене є можливість робити нові творчі речі: в дизайні, в курируванні колекцій, створення фільмів, таких як «Рокетмен» (Rocketman), наприклад (одним з продюсерів цього фільму був її чоловік Меттью Вон. - Ред.). Кіно і мода схожі тим, що з боку здається, що все весело і гламурно, а насправді вимагає багато роботи.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...