Не стільки радощів як страждань: Красуня продала будинок, щоб зменшити свої перса восьмого розміру. Фото до і після

33-річна благопристойна мати сімейства з Великої Британії була змушена продати свій будинок, щоб зробити операцію зі зменшення грудей, пише nypost.com. Вікторія Марш мала восьмий розмір бюсту. Жінка заявила, що так сильно страждала, що навіть не могла забрати своїх дітей зі школи.

"У мене постійно були напружені м'язи шиї та інфекції в шкірі під моїми грудьми. Я постійно підкладала туди тальк. Я почала відчувати, як вони натискають на мої ребра", — сказала вона.

Вікторія Марш до операції / © SWNS

Марш страждала від 16 років, і ситуація погіршилася, коли вона народила двох дітей та годувала їх грудьми.

Одягти звичайні бюстгальтери було непросто, і їй доводилося виготовляти їх на замовлення. А на весілля Вікторії довелося купити сукню, яка була на два розміри більшою. Також жінка мала проблеми з виконанням основних обов'язків по дому, і вона знала, що їй потрібні зміни, тому вона пішла до лікаря на консультацію щодо зменшення грудей.

Бюст Вікторії до операції / © SWNS

Оскільки жінка не мала права на операцію зі зменшення грудей у рамках державної системи охорони здоров'я Великої Британії, тому минулого місяця вона самостійно сплатила її.

Вікторія Марш / © SWNS

Марш заплатила майже 13 000 доларів, використовуючи гроші від продажу свого будинку та кредит у розмірі 3 800 доларів.

Вікторія після зменшення грудей / © SWNS

Це крок, який, за її словами, вже змінив її життя, оскільки вона почувається «легше" та впевненіше зі своїм новим третім розміром.

"Я можу зробити набагато більше з дітьми", - сказала вона. "Я можу носити те, що хочу, і не соромитися".

Вікторія з донькою / © SWNS

Мама двох дітей також сподівається, що процедуру почнуть розглядати як медичну необхідність, а не лише з марнославства.

"Процедура того коштувала, і якість мого життя покращилася в тисячу разів", - сказала вона.

Нагадаємо, музикант 8 років ходить босоніж та не має жодної пари взуття. Він зізнався, що не проти пройтися розбитим склом, але ненавидить відчуття оксамиту.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...