Не стримався і "замінував" стіл: Собака з Ірпеня зірвав прямий ефір телемарафону


В ефірі телемарафону, 4 жовтня, трапився невеликий казус з маленьким цуценям на прізвисько Пуговка з Ірпіня. Ранковий ефір був присвячений домашнім вихованцям, постраждалим від війни, передають Патріоти України.

Гостя студії - Софія Данилова, організатор притулку для тварин, прийшла на ефір 1+1 з цуценям на ім'я Пуговка.

Собака настільки комфортно себе почувала в студії, що сходила в туалет прямо на стіл ведучих. Пуговка родом з Ірпеня. Бездомну собаку разом з цуценятами, серед яких була і Пуговка, підгодовували місцеві жителі під час війни, а коли евакуювалися, передали тварин притулку. Так Пуговка стала в результаті зіркою телеефіру.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька у себе в Instagram розповіла, що в команді журналістів дуже люблять тварин. "У нас дуже всі люблять запрошувати цуценят в студію. Але пухнастики теж хвилюються і тому трапляється різне. Зокрема, переселенка з Ірпеня "Пуговка" спочатку всіх зворушила, а потім ще й розсмішила", - написала Вітвіцька.

Українці почали жартувати через казус у прямому ефірі. "Це до грошей", "Це на щастя","Ілон Маск прокинувся", - пишуть користувачі Мережі. Також користувачі Мережі жартують, що потрібно покликати Патрона на "розмінування".

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...