Не стримався: Саніна довела Чапкіса до сліз зворушливим виступом із батьком на "Танцях з зірками" (відео)

Під час одинадцятого ефіру шоу "Танці з зірками 2020" солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна продемонструвала ніжний контемпорарі разом зі своїм батьком Олександром. Зворушливий номер знаменитості довів суддю проєкту Григорія Чапкіса до сліз, передають Патріоти України.

Батько і донька під час сімейного вечора на шоу виконали танець під пісню The HARDKISS – Сердце. Після закінчення виступу зал скандував їм "Браво!" (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

"Я одна в сім'ї й, можна сказати, що я татова донька. Ми з татом у дитинстві об'їздили багато музичних конкурсів. Він завжди мене сам заплітав, одягав, знімав мене на камеру... Мої батьки завжди вірили в мене, у мій гурт, у мого чоловіка. Вони ніби знали, що все буде саме так, усе буде добре", – поділилася зі сльозами на очах співачка.

Після виступу судді висловили татові та доньці слова захоплення, а Григорій Чапкіс навіть не стримав сліз. У підсумку Саніній поставили 39 балів.

"Ви продемонстрували таку любов. Це був не танець, це була розповідь, театр! У мене серце виривалося, я навіть не бачив танцю", – зазначив 90-річний Григорій Чапкіс.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.