Не стримує себе: Гуморист українського шоу погладшав на 25 кг (фото)

Актор "Вар'яти-шоу" Віталій Тильний, який раніше схуд на 30 кілограмів, знову погладшав на 25 кг. Це пов'язано з тим, що знаменитість пів року не ходить у тренажерний зал, передають Патріоти України.

За словами Тильного, він не стримував себе в їжі та напоях. Так, на початку року чоловік все ж таки вирішив взяти себе в руки і зайнятися своїм тілом.

Як з'ясувалося, зараз зірка "Вар'яти-шоу" кожен день проводить 1,5 години в спортзалі, а також робить пробіжку 15 хвилин до тренування і після. Крім того, Тильний дотримується збалансованого харчування і стежить за витратою калорій.

Як розповів знаменитість, солодке, випічка та алкоголь збільшують жирову масу, тому ці продукти краще обмежити. Після 19:00 потрібно намагатися не їсти, а день починати і закінчувати склянкою води.

Тильний додав, що, якщо ви відчуваєте дискомфорт – працюйте над собою. А коли побачите перші результати, то вже важко буде зупинитися.

Нагадаємо, Віталій Тильний у 2003-2005 роках працював ведучим на "Радіо Тернопіль 106,1 ФМ". Незважаючи на це, активно займався промоакціями, організацією і проведенням святкових подій, гастролював з командами КВН по Україні. Зокрема є учасником вищої телевізійної ліги КВН (команда КВН "Тернопільська особлива", "Вар'яти").

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...