"Не сип мені сіль на рану": Усик вразив фанів оригінальними шкарпетками (відео)

Український боксер Олександр Усик, який раніше висловив готовність битися в UFC, здивував уболівальників елементом свого одягу. 34-річний спортсмен прийшов на тренування в шкарпетках із принтом відомого українського виробника солі, повідомляють Патріоти України.

"Не сип мені сіль на рану", - прокоментував свій вибір Усик.
Гумор боксера зацінили не всі. Під відео в Instagram розгорілася дискусія між фанатами. "Невже аби тебе поважали треба бути клоуном, щоб із тебе сміялися? Тайсон ніколи клоуном не був і всі його поважали", - написав один із юзерів.
Інший підписник одразу встав на захист боксера: "Гумор говорить про розум людини, а відсутність гумору може виступати об’єктом іронії з боку соціальної більшості і нарікається фанатизмом. Так що тут не складно здогадатися, хто клоун, ти чи Сашко".

"Приколіст", "Шкарпетки топчик", "Це геніально", - схвально відреагувала на публікацію більшість фоловерів.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...