Не так багато, як хтось гадає: 15-річний син Потапа чесно зізнався, скільки грошей витрачає щомісяця

Син українського репера та продюсера Потапа – Андрій Потапенко – розповів про свої щомісячні витрати у Києві. Так, юнак з'явився у TikTok ролику користувачки з ніком angelina.pichik і відповів на запитання про суму, яку щомісяця витрачає на власне життя, передають Патріоти України.

Андрій зазначив, що загалом на власні потреби йде близько 10 тис. грн і додав, що на п'ять тис. грн зазвичай закуповує одяг. Також син зірки поділився роздумами про середні витрати на життя у Києві.

"Дивлячись, де розташована твоя хата. Якщо десь у центрі, то, напевно, 150-200 тисяч грн. Витрачаю близько 10 тис. грн (щомісяця – прим. ред.). Я живу комфортно, до бабусі ходжу. Не дуже багато витрачаю. Я більше витрачаю на одяг й щось таке. Я закуповуюся десь раз на місяць. Може, раз на два. Коли ми йдемо з мамою, то, напевно, витрачаємо п'ять-шість тис. грн", - зізнався Андрій.

Також син Потапа зізнався, що проведе свої літні канікули з батьком за кордоном і разом з ним гратиме у баскетбол. До речі, Андрій у майбутньому бачить себе баскетболістом. "Я літом їду до свого тата. Буду там у нього грати в баскетбол", - розповів син зірки.

"Коленька, говориш оставить тебе деньги, потому что тебе не за что жить": Ексфутболіст київського "Динамо" з фронту зробив елітному "бомжу" Тищенку цікаву пропозицію (відео)

середа, 26 червень 2024, 6:20

Український футболіст російського походження, ексгравець київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв, який наразі захищає країну у лавах ЗСУ, звернувся до народного депутата Миколи Тищенка після вимоги останнього повернути йому гроші вилучен...

Що перетворює воду в пластиковій пляшці на токсичний хімікат. Нові дослідження виявили потенційну небезпеку

середа, 26 червень 2024, 5:40

Дослідники радять уникати потрапляння прямих сонячних променів на пляшку з водою, оскільки це може зробити рідину небезпечною. . Як пише IFLScience, носити з собою пляшечку води протягом дня для підтримання водного балансу може бути чудовою ідеєю, осо...