Не такий, як всі: У США помітили трирогого оленя (фото)

Американець під час прогулянки лісом у штаті Мічиган випадково зустрів трирогого оленя. Фахівці переконують, ця тварина - унікальна та "одна на мільйон", передають Патріоти України.

Світлину трирогого оленя зробив 75-річний Стів Ліндберг і опублікував у своєму фейсбуці. Чоловік на пенсії, тож у вільний час займається аматорським фотополюванням.

Під час одної з останніх прогулянок Стів помітив річкову видру, яка ласувала рибою на льоду. Чоловік зробив світлину і був переконаний, що "своє фото дня вже отримав".

Проте, коли пенсіонер повертався зі своєю собакою до машини, помітив незвичайного оленя. Проте, що тварина трирога – американець помітив лише вдома, коли переглядав світлини на комп’ютері.

Я маю тисячі фото білохвостого оленя, але відразу зрозумів: у цього щось не так з рогами. Та він же трирогий! Я ніколи раніше такого не бачив, – відзначив чоловік.

Світлина зібрала чималу кількість вподобань і навіть привернула увагу громадськості. За словами фахівців, таких оленів – "один на мільйон".

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...